Rhino correct

Dobrý den paní doktorko Stratilová, chtěla bych se zeptat na produkt, o kterém jsem zatím nenašla na internetu žádné recenze. Jde o produkt s názvem Rhino correct, který má nahrazovat plastickou operaci nosu. Chtěla bych se Vás zeptat co si o něm myslíte? Myslíte, že je vážně možné touto formou zůžit nos a odstranit hrbolek u kořene nosu? A nemůže se tím nos nějak poškodit? Předem Vám mockrát děkuji za odpověď i za Váš čas. Zde přikládám odkaz na zmíněný produkt: http://www.beautytipsclub.info/cz-rhinocorrect-jF/

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste již několikátá, která se na toto ptáte a nejen zde v této diskusi, dle mého osobního názoru si myslím, že toto nebude mít valného efektu, již zde byla celá řada "zaručených konzervativních technik" či různých doplňků, ale žádné nenaplnily očekávání jejich uživatelů. S pozdravem Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x