Riziko nákazy

Dobrý den, před pár dny jsem udělal jednu věc, na kterou nejsem vůbec pyšný, ale bohužel se stalo. S pár kamarády jsme v opilosti navštívili nevěstinec. Ráno jsem dostal strach a to díky jednomu momentu, který jsem v opilosti podcenil. S vybranou dívkou jsme se večer oddávali sexu (s použitím kondomu), ke konci mi to však dělala jen rukou (také s nasazeným kondomem), poté se mě ale zeptala, jestli ho má sundat - já řekl ano. Tak ho sundala a (ta samá ruka, bez umytí a podobně) pokračovala v masturbaci. Biju se za to do hlavy a mám nyní strach, jestli je nějaká šance a pokud ano, tak jaká, že jsem mohl chytit nějakou pohlavní chorobu. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Navštivte kožní oddělení,některé nemoci mohou vyloučit odběry již nyní,ale protilátky proti HIV jsou spolehlivé až po 3 měsících. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: