Riziko nákazy

Dobrý den, chci se zeptat jak vysoké je riziko nákazy virem HIV (popř. jinými nemocemi) při krátkém orálním sexu, který jsem já vykonával ženě za předpokladu, že jsem měl nějakou dobu po vytržení zubu. Rána nebyla čerstvá a krvácející, ale po přiložení papírového kapesníčku na ránu ještě zbytkové stopy krve vidět byly (růžová barva kapesníčku). Vím, že sliny virus HIV částečně likvidují. Je ho v poševním sekretu dost na nakažení se tímto způsobem? Mockrát Vám děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

dobrý večer, riziko je nízké, ale není ho mozné zcela vyloučit , pro jistotu si zajděte asi tak 6 týdnů po styku na test HIV .S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: