Riziko nákazy

Dobrý den, jsem asi pravděpodobně bisexuál a mám jednoho kamaráda, který mě docela přitahuje. Problém je v tom, že tento můj kamarád jel před dvěma lety v létě na brigádu do Španělska, kde ho okradli úplně o všechno a on tam několik měsíců musel žít na ulici jako bezdomovec, přespával u řeky, neměl se kde umývat protože voda byla všude špinavá a jídlo sháněl jak se dalo. Pak tam bydlel v nějakém azylovém domě a nakonec přespával u nějaké prostitutky. Asi před 15 ti měsíci se dostal zpátky do Česka. Tento můj kamarád mě velmi přitahuje, ale pouze fyzicky. Chodit bych s ním nikdy nechtěl, zamilovat se totiž dokážu pouze do holky. Chtěl bych s ním zkusit pár věcí, ale ne přímo klasický sex, ale jen takové vzájemné tření se o sebe svými údy ale pouze když budeme oba dva ve spodním prádle a nebo že by mě on dráždil penis ústy a jazykem, ovšem opět pouze přes spodní prádlo a já jemu bych to nedělal. Dál bych připustil maximálně líbání a aby mě líbal a lízal všude možně po těle, možná i bradavky a abysme se vzájemně ošahávaly a hladily. Nic více a to spodní prádlo by dolů opravdu nešlo. Mám ale strach jestli bych od něj i tak nemohl něco chytit. Přece jenom i když by mě sál penis ústy pouze přes spodní prádlo, tak si myslím že by přes látku spodního prádla mohly na můj penis proniknout jeho sliny a nebo kdyby sme se o sebe třely svými údy přes spodní prádlo, tak že by se i tak mohla dostat přes tu látku spodků trocha jeho spermatu na můj úd. Mám tedy několik otázek: 1) Mám tedy použít kondom, i když to bude všechno jen přes spodní prádlo? A mám ho použít jen a já a nebo i on i když na sobě bude mít spodní prádlo? 2) Pokud mě bude dráždit ústy a jazykem přes spodní prádlo a nebo se o mě třít přes spodní prádlo, budou na mém spodním prádle jeho sliny, popřípadě trocha jeho spermatu, mám tedy poté to svoje spodní prádlo raději hned vyhodit a nebo ho můžu mít dál na sobě i když si sundám kondom? Popřípadě můžu ho dát do koše se špinavým prádlem, kde má prádlo i zbytek rodiny? Nerad bych aby i jim hrozila nějaká infekce, kdyby se to třeba nějak přeneslo z látky na látku.... Trochu nevím jak to udělat, pokud dosáhnu jednoho orgasmu ale budem si chtít užívat dál, přijde mi zbytečné měnit po každém orgasmu spodní prádlo, maximálně tak kondom, co myslíte? Každopádně chci kamaráda vzít na testy na HIV, syfilis a žloutenku B a C a pokud mu tyto testy vyjdou negativně, myslíte že mi od něho už žádná nákaza nehrozí a že se s ním konečně můžu pustit do těchto erotických hrátek? Vím že jsou i další nemoci jako například kapavka, ale nenapadá mě kde se na ni nechat otestovat a už by to testování asi bylo moc finančně náročné. Zkusit s klukem to co jsem popsal je můj dávný sen a pokaždé když se vzruším, tak na to musím myslet a nemůžu se těch myšlenek zbavit, rád bych to už konečně realizoval. Jak to ale udělat, abych se konečně sexuálně vybouřil a užil si a přitom pak nemusel mít obavy že jsem se něčím nakazil a abych v budoucnu pokud si najdu nějakou přítelkyni nemusel mít obavy z toho že nakazím i ji? S klukem tyhle představy uskutečnit chci, když mě to tak vzrušuje, kamarád má pravda hodně pochybnou minulost, ale aspoň ho znám už hodně dlouho a jít do toho s nějakým úplně neznámým gayem tak to už bych vážně nedokázal i kdyby za sebou měl těch rizik méně, tak člověk si stejně nemůže být jistý. Budu tedy rád, když na všechny mé jistě vyčerpávající otázky nějak odpovíte, můj dotaz asi zní divně, ale vážně bych to všechno do detailů potřeboval zodpovědět abych se mohl co nejlépe vyvarovat případným rizikům a nebo je aspoň co nejvíce minimalizovat. Snad Vás to nebude moc obtěžovat na tyto věci odpovědět, pokud ano tak se omlouvám, s pozdravem hezkého dne Radek.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Radku. Pokud nemáte důvěru ve Vámi vyvoleného známého, co se týče jeho zdravotního stavu, doporučuji ovládnout své pudy a vyčkat, až Vám život do cesty přivane někoho, komu budete moct důvěřovat i po této stránce. Pokud zmíněnému známému nedokážete odolat, je lepší si počkat až na výsledky vyšetření - jde tu v první řadě o Vaše zdraví a nemůžete ho obětovat za chvilku rozkoše. Pokud k danému člověku cítíte tak velkou touhu po tělesném kontaktu, tak si nemyslím, že v daném okamžiku by zůstalo pouze kontaktu přes spodní prádlo - ve chvílích rozkoše je lehké ztratit hlavu. Myslete taky na to, že kromě pohlavních nemocí existují i nemoci, které jsou přenosné jenom kontaktem - ku př. svrab apod.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: