Rizikový pohlavní styk

Dobrý den, před 10 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. K ejakulaci došlo mimo vaginu. Pokládám jej za rizikový, ptž ten dotyčný byl cizinec. V současné době mě trápí výtok, svědění v oblasti vaginy, avšak nemám při močení necítím bolest. Po těchto deseti dnech jsem si v oblasti pravého třísla nahmatala bulku. Během několika následujících dní mám dostat menstruaci. Svědění a výtok jsem už v tomto období (tj. v období před menstruací) zažila. Mám však obavy, zda se nejedná o nějakou pohlavně přenosnou chorobu. Pravděpodobně bych asi měla navštívit gynekologa?

Odpověď odborníka:

Gynekologa určitě navštivte. S největší pravděpodobností budete mít smíšenou infekci ( kvasinky, bakterie), ale nelze vyloučit třeba kapavku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: