Rozbor krve pro těhotenství+zapomenutá pilulka

Po 7denní pauze jsem přešla na jinou HA(doporučeno).V 1.týdnu užívání jsem zapoměla 3.pilulku.Ten den i další den (jsem užila 2 pilulky najednou) jsem měla pohl.styk.Přesně za týden od zapomenutí doktor provedl rozbor krve na těhotenství a případně záněty.Výsledky jsou ok,těhotná nejsem (hodnota byla 0),ani zánětlivý proces nemám. Jsou výsledky 100%(těhotenství),když jsou tyden od "mozneho poceti"??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, test by bylo vhodné zopakovat s odstupem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: