Rtg vyšetření

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 43 let a asi před dvěma roky začaly problémy bederní páteře, tuhnutí kolen. V současné době mě bolí všechny klouby a dnešní rentgen Na páteři stav po m. Schoerman hlavbě na Th páteři a na to nasedají zřetelně spondylotické změny s drobnou produkcí ventrálně a klaudálně vpravo, na aptteři bederní ojediněle Schmorlův uzel. Na C páteři je málo spondylotických změn vlastně jen při C6/C7 Na th páteři je při málo sníženém disku C3/C4 vlevo zobáčkovitý osteofyt. V ponděláí jsem byla na odblokování páteře a od té doby mě strašně studí a mravenčí nohy. Lékař říkal na rentgenu že problém - bolest bederní páteře může být i od Myomu nebo tělíska Mirena. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti mohou být způsobeny mnoha příčinami. Doporučoval bych proto znovu konzultaci a neurologii. Souvislost s nitroděložním tělískem je málo pravděpodobné, přesto existuje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: