Rýma a kašel u dvouletého dítěte

Zdravím, chci se zeptat, co by jste doporučili, na rýmu a začínající kašel u dvouletého dítěte, aby nedošlo ke zhoršení stavu a nutnosti brát antibiotika, děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud rýmu a kašel způsobila jen lehká viróza, postačí patrně pár dní v teple a klidu, dostatek vitamínu C (Celaskon) případně sirup na kašel. Dbejte, aby se Vaše dítě nedostalo do kontaktu s další případnou nákazou, která by stav mohla zhoršit. Pokud se už nyní jedná o příznaky počínající závažnější infekce (což není tak pravděpodobné), už se asi antibiotikům nevyhnete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: