Šedý zákal

Jsem po operaci šedého zákalu,kapu si 5x denně kapky Tobradex.Stane se něco když zapomenu ,že jsem kápla kápnu si jednou navíc?Děkuji za odpověď.M.Pochová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto kapky se mohou v odůvodněných případech aplikovat i vícekrát. Takže jedna kapka navíc neublíží.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: OFTEX oční klinika Pardubice a oční centrum Hradec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: