Šelest na srdci

Dobrý den, je mi 26 let a asi před rokem jsem byla nemocná(angína) a při vyšetření mi lékař naznačil něco o šelestu na srdci, ale víc neřekl, jen že po vyléčení mě pošle na nějaké další vyšetření, což nakonec neudělal. Tak teď nevím jestli to může být vážné a jestli bych tam měla zajít aby mě na to další vyšetření poslal a nebo to mám pustit z hlavy. Žádné potíže nemám, tak ze sebe nechci dělat hypochondra.Předem díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud váš lékař nějaký šelest slyší i nyní, pak by bylo na místě odeslat vás na kardiologii k provedení ultrazvuku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: