Šelest na srdci

Dobrý den chtěl bych se zeptat je mi 13let a od malička mám šelest na srdci. Chodím pravidelně na kontrolu 1X za 2roky. Teď mám jít až za 4 roky. Chtěl bych si koupit vibrační pás "Vibra tone,, mohu si to koupit nebo bych riskoval? Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání vibračního pásu v souvislosti s šelestem na srdci žádné významné riziko nepředstavuje. Spíše bych zvážil formování postavy touto cestou... Pokud v souvislosti s diagnostikovaným šelestem nemáte nějaká významná pohybová omezení, zvolte pro hubnutí a posilování jiný způsob.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: