Sex po konizaci děl.čípku

Dobrý den. Jsem cca 5 týdnů po konizaci. Samozřejmě plánujeme konečně pohlavní styk s manželem. Akorát jsem se doslechla, že po konizaci je snadné otěhotnět. Mohu tedy teď otěhotnět i když beru stále a pravidelně antikoncepci?? Mnohokrát děkuji za odpověď, s pozdravem Veronika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci tak jak se má, tak do jiného stavu nepřijedete. Jakkákoliv konizace nezvyšuje šanci na otěhotnění, a přes atk už vůbec ne

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: