Sex po očkování

Dobrý den chtel jsem se zeptat ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Partnerka na něm byla a cca za 3 týdny jde na poslední. Je panna. takže by mělo být vše ok. Ale abych se dostal k tomu co chci. Jestli j možné po aplikaci poslední injekce mít už bez problemu pohlavní styk. Příklad ve středu jde na posledni a v pátek jestli už muže? Popřípadě jak dlouho ještě nesmí? Nechci ji nějakým způsobem ublížit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, protilátky po očkování nabíhají postupně i ještě nějakou dobu po poslední dávce, pokud ale budete mít kondom, nemusíte se obávat. Pokud ne, po poslední dávce bych počkala raději cca týden, ale není to nijak striktně dané. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Články: Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Laserový operační zákrok...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovinu prostaty může odhalit odběr krve
Články: Rakovinu prostaty může odhalit odběr krve
Rakovina prostaty je...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: