Sinus pilonidalis

Objevila se mi cca 2 měsíce zpátky mezi půlkama červená až fialová skvrna, ze které občas prosakuje krev a trochu hnis. Nějak to nebolí a neomezuje mě to, ale na dotyk je to citlivé. Před dvěma lety mi byl diagnostikován sinus pilonidalis, který mi byl kompletně vyoperován v celkové narkóze. Může to být recidiva? Před operaci to vypadalo jinak. Měl jsem tam červenou tvrdou bouli. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tomáši, buď to může být sinus pilonidalis nebo hemoroidální uzel. Doporučuji navštívit lékaře, můžete začít u Vašeho praktického lékaře, v případě nejasnotí Vás odešla dle náelzu. Více přes poradnu nelze, je potřeba nález vidět. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: