Sinus pilonidalis operace

Dobrý den, přibližně před 4 měsíci jsem byl na radikální operaci se sinem. Operace proběhla bez problému po týdnu mě pustili domů. Teď sem skoro bez obtíží jen když dlouho sedím tak cítím pořád bolest. Chtěl bych se tedy zeptat zda je to normální, nebo je něco špatně, popřípadě jak dlouho mě to bude bolet a jestli se toho někdy zbavím. Bolest se projevuje jen pouze při sezení. Děkuji za opověď.

Odpověď odborníka:

Tlak až bolest po operaci může trvat až 8-10 měsíců. Pokud by přetrvávala, potom je vhoná kontrola na ortopedii včetně rtg snímku kosti křížové a kostrče. Podle nálezu potom vhodná léčba na rehabilitaci tj. pohybová léčba a fyzikální terapie

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x