Sinus pilonidalis

Dobrý den, mám možnost jít se Sinusem na operaci za týden, ale teprve před týdnem jsem vysadila antikoncepci. Jeden lékař mi řekl, že me operovat nebude, že musím vysadit nejméně 6 týdnů a druhý mi řekl, že to je báchorka z 80.let... Řeknete mi prosím názor na tuhle situaci? Ve chvíli kdybych měla jít na operaci ji nebudu brát dva týdny, děkuji!

Odpověď odborníka:

Na operaci by jste měla jít po menses a v cyklu kdy již neužíváte antikoncepci,to skutečně stačí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trpíte zácpou? Vypněte počítač a s jablkem v kapse se jděte proběhnout!
 Alergie na slunce – solární kopřivka
Články: Alergie na slunce – solární kopřivka
Nejstarší popis solární...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Články: Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Pocit studených rukou a...
Sex v říši klíšťat
Články: Sex v říši klíšťat
Nikdo je nemá rád a zvláště...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: