Slabá menstruace po dvou baleních antikoncepce

Min. týden jsem dobrala plato antikoncepce (Yasminelle), minulý měsíc jsem nemenstruovala, protože jsem po dobrání plata ihned navázala druhým. Menstruaci teď mám, ale velmi slabou. Test jsem si dělala a těhotná nejsem. Bylo by přesto možné, že bych těhotná mohla být? Nebo je slabá menstruace důsledkem toho, že jsem užila 2 platíčka po sobě bez přestávky? Děkuji Petra

Odpověď odborníka:

Milá Petro, pokud jste užívala tabletky bez vynechání, tak je u vás těhotenství skoro nemožné a nestrachovala bych se. Pokud užíváte antikoncepci na tzv. dlouhý cyklus (několik platíček bez pauzy), tak bude menstruace velmi mírná a některé ženy pouze špiní a je to v pořádku. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Články: Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Svědění a bolest v oblasti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: