Slaba menstruace po postinoru

Dobry den, minuly tyden jsem uzila tabletku postinor2 asi 16 hodin po nechranenem styku a druhou tabletku po 12 hodinach dle navodu. Tyden po uziti tabletky jsem u me objevilo slabe krvaceni...v teto dobe jsem ocekavala menstruaci...jedna se o slabe krvaceni skoro jako spineni ale svetle...chtela bych znovu zacit uzivat HA je to mozne? jedna se skutecne o menstruaci nebo jen rozhazeny organismus po postinoru...? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše se jedná o menstruaci. Vylučte však těhotenství těhotenským testem, Postinor nezajistí 100% spolehlivost před otěhotněním. Pokud nejste těhotná, začněte s hormonální antikoncepcí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Články: Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Radioterapie neboli léčba...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: