Slabá ms

Dobrý den, má menstruace trvala 2 dny a poslední 3.den to bylo spíše už špinění. Jindy menstruaci mívám 4-5 dní. Současně se léčím na s močovými cestami a beru antibiotika (nejdříve Cotrimoxazol, nyní Ofloxin). Dělala jsem si těhotenský test a negativní. Může se i přesto jednat o těhotenství nebo má slabší MS mohla být ovlivněna mým nachlazením?

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být obojí, test zopakujte za 5-7dní, pak to bude spíše infekcí:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: