Slabě hnědý výtok, menstruace

Dobrý den, je mi 15 let a menstruaci mám stále nepravidelně již od třináctého roku. S přítelem jsme po mazlení přišli k orálnímu sexu, protože já normální sex nechci před svou první návštěvou gynekologa. Jenže pak ho napadlo přiložit penis k mé vagíně a minutu mít žalud penisu před mou panenskou blánou. Vynadala jsem mu, když jsem si uvědomila, co by se mohlo stát. Antikoncepci neberu. Další den jsem dostala menstruaci o tři dny dříve, což je normální. Sedmý den se krev změnila na výtok, který mi připadal, jako by neobsahoval žádnou krev, byl světle hnědý a vypadal malinko jako stolice. Prý je to příznak těhotenství. Prosím o objasnění.. Děkuji, V

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nedošlo k ejakulaci do pochvy, je opravdu málo pravděpodobné, že byste byla těhotná. Slabé špinění na závěr menstruce je normální a vyskytuje se poměrně často. Pokud byste i přes to měla nějaké pochybnosti, udělejte si s odstupem cca 2-3 týdnů těhotenský test.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x