Slepé střevo

Dobrý den, zajímalo by mě, pokud si mohu nechat odoperovat slepé střevo, pokud s ním nemám problémy. Občas mě tedy píchá úplně vpravo dole, ale nikdy jsem s tím nešla k dr. Jindy mám docela často bolesti střev, které trvají i několik dní. Při každém pohybu mám hrozné křeče. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud trpíte na hrozné křeče tak doporučuji vyšetření gastroenterologické, gynekologické a urologické, které by mělo objasnit příčinu Vašich obtíží. Další příčinou vašich obtíží může být stres v práci , v rodině atd. Pokud všechna vyšetření budou vpořádku , tak bude vhodná operace -laparoskopická slepého střeva a to z důvodů možného podcenění příznaků slepého střeva v budoucnu jak ze strany lékaře tak i Vaši. Vyhnete se tím možným závažným komplikacím akutního slepého střeva. V případě Vašeho zájmu objednejte se do mé ambulance www.palas-athena.cz, Praha, Hviezdoslavova 509. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: