Slepé střevo

Dobrý den, před 3 měsíci mě začalo pobolívat v pravém podbříšku. Respektive se jednalo o ostrou bodavou bolest, která přicházela tak 2 x do týdne. Nyní již mívám bolesti každý den.Při akutní bolesti,která je jakoby mi někdo vrážel do břicha nůž, si dávám ledové obklady a bolest do 1/2 hod odezní.Může se jednat o nějaký vleklý zánět střeva? či slepého střeva? Děkuji.Je nutné podstoupit operaci?

Odpověď odborníka:

Může se jednat o občasné vzplanutí zánětlivých změn i na přívěsku slepého střeva. Ale diagnosu je třeba vyšetřením lékaře a vyšetřením ultrazvukem upřesnit, protože podobné potíže vyvolávají i jiné procesy v břiše. Takže nespekulovat, ale zajít na chirurgickou ambulanci a to co nejdřívě a dát se řádně vyšetřit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x