Slepé střevo

Dobrý den, jsem 2 měsíce po operací chronického zánětu slepého střeva a zajímá mě jeslti je normální,že jsem ještě týden po operaci měla řidkou stolici.Měla jsem jí takovou i před operací.Dále mě zajímá za jak dlouho můžu začít cvičit kalanetiku a bodystyling.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, řídká stolice se před i po operaci vyskytnout může. O cvičení se poraďte se svým lékařem, který Vám odpoví po zhodnocení Vašeho celkového stavu.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: