Slinivka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda bych mohla mít rakovinu slinivky v 31 letech ?? Mám hrozné problémy se zažíváním. Mám hrozné nadjímání,plynatost, někdy průjem . Mám alergii na intoleranci laktózy. Nyní čekám na krevní testy zda nemám nějakou jinou potravinovou alergii. Já mám pořád hrozně kovovou chuť v ústech, a takový chladný pot po těle, pořád se potím i když nic nedělám. Nyní se k tomu přidala bolest zad, jakoby u kříže, bolí mě drobet svaly a hlava. Na gastru mi řekli, že mám prý špatné štěpící enzymy. A nedělá je slinivka ?? Mohla bych mít rakovinu ?? Mám hrozný strach.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poč hned myslet na rakovinu? Nemohu vám ale spolehlivě odpovědět, vyšetření slinivky je svízelné /slinivka je poměrně špatně dostupný orgán, leží "na dně" břišní dutiny a bývá překrytá střevy/. Vyšetření GIT /travicího traktu/ se skládá z mnoha dílčích vyšetření /sonografie, CT, rentgeny střev, colonoskopie a mnoho dalších - pro vyšetření orgánů trávicího systému/, které prostě budete muset absolvovat. Věřím ale, že brzy lékaři diagnosu stanoví a rakovinu vyloučí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Při akutním zánětu slinivky hrozí i smrt
Články: Při akutním zánětu slinivky hrozí i smrt
Oslava nebo večírek, hodně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: