Sluch ve stáří

Dobrý den. Chci se zeptat jak to je ve stáří se sluchem. Mám babičku, která je strašně háklivá na hlasitější hudbu či hlasité mluvení. Je to až nesnesitelné, když všude chodí se špuntama že jí to vadí... či v noci kvůli hluku taky má špunty abu vůbec usla. Je to nějaká vada a dá se to léčit? Na vyšetření nechce jít dokud nebude vědět že se to dí"bezbolestně" vyšetřit a konečně se pořádně vyspí děkuji moc za radu snad to vyřešíte... na shledanou Šimarová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, audiologické vyšetření je opravdu zcela "bezbolestné"- pouze se do speciálních sluchátech pouští různě silné zvuky o různé frekvenci, Vaší baičcce bych ho rozhodně doporučovala. nadměrná citlivost sluchu ve stáří je celkem raritou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: