Snížení asla penicilínem alebo pendeponom

Bolo mi doporučenéVašim lekárom že pri mojom zvýšenom ASLE je na mieste pravidelné sledovanie revmatologom a doporučované preliečenie injekčním penicilínom či Pendeponom. Čo však vtedy, ked som alergická na Penicilín. Pendepon som brala asi 1 mesiac a potom som ho musela vysadiť. Hodnoty neklesali a stala som sa alergická na penicilín.

Odpověď odborníka:

Zkonzultuje se svým revmatologem přeléčení antibiotiky z jiné skupiny, na které nejste alergická.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Články: Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Léčba Bechtěrevovy nemoci...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: