Snížení pochvy

Dobrý den.Byla mi odoperována děloha(před 15 lety),po porodech se mi snížila!Je možné,aby se mi nyní to stejné stalo i s pochvou?A pokud ano,byla by potřeba operace? Děkuji za odpověď Lenka

Odpověď odborníka:

Ano, i pochva se může snížit, odborně se tomu říká descensus. Léčba je operační. Poraďte se se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: