Snížený močový měchýř

Dobrý den,píši dotaz za svou mamku,které zjistili snížený močový měchýř,je zatím zcela bez problémů.Já(dcera) mám těžce postižené ležící dítě vážící asi 25 kg. Otázka zní,zda může mamce ublížet občasné zvedání mého dítěte.Děkuji za odp.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivo! Ano, zvedání břemen je jedním z faktorů, které mohou u vaší maminky časem způsobit rozvoj stresové inkontinence, tedy úniku moči při kašli, smíchu, atd. Občasné zvedání vašeho dítěte ovšem pro vaší maminku nepředstavuje ani neúnosné zdravotní riziko.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: