Snížení účinnosti antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Softinelle (většinou kolem 17.hod., někdy kolem 20.hod.) a začala jsem brát morozník kavkazský (čistící kúra). Morozník beru každý den před spaním a každé ráno mám průjem, může mít tato kúra vliv na účinnost antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud Vám čistící kůra nezpůsobuje silný průjem či nezvracíte tak účinek antikoncepce není ovlivněn.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x