Špinění...

Dobrý den,Pane Doktore,potřebovala bych poradit po ukončeni MS jsem si vzala 3.prášky ale pak jsem je vysadila,pokousime se s manželem o miminko :) druhy den nato jsme se s manželem milovali,par dni nato taky no a po 5.dnu co prášky neberu jsem začla špinit trvá to už asi tretí den.Můžete mi prosim poradit co to může být?Děkuji

Odpověď odborníka:

Velmi pravděpodobně to je chybným užíváním antikoncepce,buď jste ji neměla začínat nebo dobrat,ale ne vysadit po 3 tabletách. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x