Špinenie po pohlavnom styku

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možné riziko otehotnenia ak som s partnerom mala nechránený pohlavný styk , avšak bol vo mne len kratko a neurobil sa do mňa. Po pohlavnom styku som mala špinenie- tmavo hnedý výtok. Údajne to je jeden z priznakov tehotenstva. Menštruacia sa ma dostavoť v tomto čase a tak neviem či je výtok jej priznakom alebo priznakom otehotnenia. Za odpoveď ďakujem

Odpověď odborníka:

Pokud jste měla pohlavní nechráněný styk pak je těhotenství možné, udělejte si gravitest který je positivní již 5-6 den po koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Články: Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Poranění zkřížených a...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Články: Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Moderní, jedinečná a drahá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x