Špinění mimo ms

Dobrý den, beru antikoncepci Bonadea. Poslední menstruaci jsem měla 3 dny, to nejspíš bude stresem, jelikož maturuji. Ale menstruace mi skončila v pátek a v pondělí jsem si vzala tabletku, při které se objevilo špinění a bolest v podbřišku. Nikdy jsem nezapoměla si vzít prášek. Zatím nikdy se mi tohle nestalo, proto bych se chtěla zeptat, zda je to v pořádku. Děkuji za odpověšd

Odpověď odborníka:

dobrý den, ano může se to stát při jakékoliv atk.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x