Stilnox a antikoncepce

Dobrý den, na na noc občas užívám na usnutí půlku prášku Stilnox a nebo Neurol a beru antikoncepci Velmari, chtěla jsem se zeptat jestli stilnox a nebo Neurol nesnižuje účinost antikoncepce. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky neovlivní účinky užívané antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: