Stolice batolete

Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, když můj 14 měsíční syn má 3 - 5krát denně kašovitou stolici. Jí téměř vše, pije čaje a Sunar. Prospívá. Kojen byl do 1 roku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v minulých dotazech jste zmiňovala léčení na rotavirovou infekci, může jít prostě o chronický průběh. Neohlížejte se na počet a vzhled stolic, hlavní je, že syn dobře prospívá a má hodně tekutin na doplňování ztrát. V této souvislosti se zkuste zeptat pediatra, zda by neprovedl další vyšetření na rotaviry a event. jiné příčiny přetrvávajícího průjmu. Domluvte se prostě s pediatrem na dalším postupu a léčbě současných potíží. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Bolest ledvin rano Jsem v zahr. Proto bych prvne rada Vas nazor. K lekari se...
  • Stěr z děložního čípku Na konci října jsme byla na prohlídce u své doktorky...
  • Infekce mrsa Pracuji v Anglii v pecovatelskem dome. Mame klienty s MRSA.Muzete...
  • Svedeni,otok pochvy Mam strasne svedeni pochvy az to pali otekaji mi stydke...
  • Bolest varlete Nevím jestli píšu do dobré sekce ale mám takový problém a...
  • Černý hlen Vykašlávám už pár měsíců jen občas takový černý vyloženě černý kousek...
 
Naposledy čtené: