Strach a infarkt

  • Dotaz od: Magdaléna
  • Publikováno: 11.12.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den.. Mám dotaz.. Mohla bych prodělat srdeční infarkt když u nás v rodině se nevyskytuje u nikoho. Když nepiju a nekouřim.. akorát mám asi 6 kg nadváhy než bych měla mít a všechny tuky mám v břiše.. V červnu mě dělali ekg a dopadlo v pořádku.. myslíte že bych ale i tak mohla dostat infarkt třeba při sexu.. Antikoncepci neberu... děkuji moc za odpověd..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v medicíně stejně jako v životě není nic vyloučené. Postižení infarktem je ale ve vaše případě opravdu velmi nepravděpodobné.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Zdravé dásně – klíč ke zdravým zubům
Články: Zdravé dásně – klíč ke zdravým zubům
Krvácejí vám dásně? Pokud...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: