Strach z těhotenství

DObrý den, neustále se bojím, že bych mohla být těhotná. Přestože už jsem dvakrát menstruovala a dělala těhotenské testy s negativním výsledkem. Dokonce jsem byla u doktora v kdybych byla těhotná asi osmém týdnu a ten mi řekl "za minulý cyklus tam nic nevidím a za tento bych to nepoznal", jelikož jsem neměla pohlavní styk, tak těhotná být z poslední doby nemůžu. Můžu být tedy klidná, když mi řekl doktor to, co řekl?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná být nemůžete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: