Strach z tehotenstvi

dobry den.chtela jsem se zeptat...beru uz pres pul roku antikoncepci.zacinam vzdycky ve stredu.a ve ctvrtek uz jsem mela pohlavni styk.muzu byt tehotna?slysela jsem,ze i kdyz mam tyden pauzu tak jsem chranena pred otehotnenim.dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud antikoncepční tabletky užíváte řádně a bez zapomínání, jste před otěhotněním chráněna, a to i v 7 denní pauze mezi jednotlivými platíčky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: