Střevní potíže

Dobrý den. Minulý týden v neděli (8.2) jsem měla velké bolesti břicha. Druhý den ráno v pondělí jsem zvracela a k večeru už jsem měla normální stolici, ale bolest břicha trvala ještě dva dny. S mým přítelem jsme se do dneška neviděli (dnes je 14.2). Dnes bychom měli být spolu, ale on má strach ze zvracení, takže bych ho toho ráda ušetřila a chci se zeptat, zda budu ještě nakažlivá,při jakém koliv kontaktu, pokud jsem měla střevní chřipku. Děkuji mnohokrát za vaší odpověď. Veronika.

Odpověď odborníka:

Nakažlivost virových onemocnění trvá většinou jen několik dnů. Pokud obtíže odezněly, můžete se s přítelem potkat, aniž byste ho ohrozila nákazou.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: