Střevní potíže

dobrý den ráda bych se zeptala na názor, dcera 3,5 let má 5 den střevní potíže, má hlavně křece v bříšku, je slyšet peristaltika, větry odchází ale predchází bolest, průjem nemá ale měla zlutou stolici a zvracela 1x za den, jednou však po požití jogurtu,. Snažím se o dietu ale chut k jídlu stejně nemá, navštivila jsem 2x dětskou lekařku a nic neshledala, nasadila jsem hylac a dostali sjem vermox na odčervení. Potíže však trvají dal, sono břiška pry není nutně jelikož je bricho měkké. Ráda bych se zeptala na nazor zda může nějaka viroza trvat i takto dlouho a zda mám vyžadovat přesto nějake vyšetření či se obrátit např na dětskou chirurgii a nebo par dní jeste vyčkat děkuji Lenka T

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, střevní viroza může trvat i takto dlouho. Pokud by problémy přetrvávaly nadále nebo se dokonce zhoršily, znovu vyhledejte dětskou lékařku Vaší dcerky. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x