Střídaní průjmu s normalní stolicí

Dobrý den. Už mě týden trápí střídaní průjmu s normalní tuhou stolicí. Předtím než se objeví průjem tak mi začne v břichu kručet.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jakube, zásadní je rozlišit infekční a neinfekční průjem. Doporučuji Vám podstoupit potřebná klinická a laboratorní vyšetření a podle výsledků se domluvit na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: