Suchy drazdivy kasel

Dobry den, Jiz pul rok trpim drazdivym kaslem a neda se ho zbavit. Byl jsem na všech vyšetrenich(orl, plicni,,,), ale nic mi nenasli. Min. Tyden jsem byl na alergologii a tam mi predepsal p. Doktor kortikosteroidy do nosu mommox a Jovesto. Ma pry podezreni na zacinajici astma. Zuzeni prudusnice nepocituji. Inhaluju vincentku kazdy den, ale bez vysledku. Nejaka rada, kam se obratit? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě bych zkusila dlouhodoběji cca /měsíc/ užívat doporučenou terapii z alergologie. U počínajícího astmatu nemusíte pociťovat zúžení průdušek, projev může být i suchý kašel. Další příčinou kašle může být reflux žaludečních šťav mimo zažívací trakt do dýchacích cest. Vhodné by bylo tedy doplnit gastrofibroskopii.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: