Svrab - pochybnosti

Dobrý den, je tomu 10 dní, co jsem byl přeléčen na svrab mastí infectoscab. Po 3 dnech od užití masti se mi pupínky na předloktí ztratily a zbyly pouze červene flíčky, avšak dnes se mi na předloktí objevilo pár nových vystouplých pupínků, které lehce svědí. Na prohlídce před 2 dny mi lékař zdělil, že výskyt nových pupínků je v pořádku. Proto se chci zeptat, jestli je normální, že po aplikaci zmiňované masti se pupínky po 2 dnech ztratily a kůže už vypadala skoro normálně a následně se mi po pár dnech vyskytly zcela nové zarudlé a vystouplé pupínky?

Odpověď odborníka:

Pokud se po přeléčení znovu objevily pupínky, doporučovala bych zopakovat terapii Infectoscabem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Anesteziologické vyšetření
Články: Anesteziologické vyšetření
Anesteziologické vyšetření...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Chronická hepatitida C: objevte ji dřív, než bude pozdě!
Články: Chronická hepatitida C: objevte ji dřív, než bude pozdě!
Někdy trvá i desetiletí...
Jaké existují rozdíly u chlapců a dívek s Prader-Willi syndromem?
Slovníček pojmů
Články: Slovníček pojmů
Nevíte, co vám lékař ve...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x