Svrab u kojence

Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Naše rodina se dostala do kontaktu se svrabem. Přeléčili jsme se - mazali jsme se 3 dny sirnou mastí, jsou to tak cca dva týdny od ukončení léčby. Vše jsme vyprali, vyžehlili, atd.. Co mě zajímá je to: máme 3 a půl měsíční dcerku a je plně kojená. Je možnost, že ona svrab chytla také nebo je díky kojení imunní? Problémy neměla, vždy spala téměř celou noc. Teď však spí poslední týden v noci neklidně, často pláče, během dne spánku taky moc nedá.. Na nožičkách ani ručičkách jsme žádné pupínky neobjevili. Děkuji za radu. Martina

Odpověď odborníka:

Dítě může svrab také chytit, ale pokud nevidíte žádnou vyrážku, budou problémy se spánkem jiného původu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S křečovými žilami pomůže příroda
Články: S křečovými žilami pomůže příroda
Křečové žíly mohou na jedné...
Bojujete s vyšším krevním tlakem? Víme, co ho zvedá!
Články: Bojujete s vyšším krevním tlakem? Víme, co ho zvedá!
Vysoký krevní tlak přivádí...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nesnesete lepek? Jezte quinou!
Články: Nesnesete lepek? Jezte quinou!
Pokud netušíte, co je to...
Spánková laboratoř může odhalit příčiny nespavosti
Články: Spánková laboratoř může odhalit příčiny nespavosti
Spánková laboratoř. Toto...
Bolí vás celé tělo? Možná trpíte fibromyalgií  – část první
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: