Syfilis-reakce na odpověď

Dobrý den, moc děkuji za Vaši odpověď.Sice jsem byl na testech,ale cca 3 týdny po potenciální nákaze,to ještě nemusely být protilátky.Chtěl bych mít absolutní jistotu.Příští týden to už bude 6 týdnů,nemohl bych se objednat přímo k Vám do ordinace na testy?Moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Testy na syfilis je samozřejmě možné zopakovat, k nám se objednat můžete - na tel. 224311209, ale máme dost dlouhé objednací termíny, takže pokud na to spěcháte, obra´tte se raději na jiné pracoviště.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x