Tamex family plus

Dobrý den jsem v 5 měsíci a přepadl mě průjem v lékárně mi doporučili tamex famili plus chtěla sem imodium ten mi nedoporučili že jde prý k plodu a tamex jde prý jen ke střevům myslíte že ho mužu a kolikrát deně děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tammex je totožný obsahem se Smectou, je pro plod bezpečný, ale na druhou stranu o jeho efektu mám osobně pochybnost. Daleko účinnější i co do léčby příčiny je přípravek Hylak Forte (obsahuje laktobacily a navozuje imunitu proti E.coli, což je nejčastější příčina průjmu)

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: