Muconasal plus v prvním trimestru těhotenství

Dobrý den, jsem v 8.týdnu těhotenství a mám velkou rýmu. Aniž by mě napadlo, že by to mohlo nějak uškodit plodu, užila jsem tento týden po,út,st ráno 1x muconasal plus. Může to prosím uškodit dítěti? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vzhledem ke svému složení Muconasal Plus se nesmí užívat v prvním trimestru těhotenství. V dalším průběhu těhotenství,raději jej již nepoužívejte při tak krátké době podávání by gravidita neměla být ohrožena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dotaz | Od: zuzana | 16.2.2016 18:00
Dobrý večer, chci se zeptat jsem v 7 měsíci těhotenství . Mám astma jsem nemocná mam vše na průduškách dostala jsem astm. záchvat jela jsem do nemocnice kde jsem dostala kapačku Dexamed 8mg. a pan doktor předepsal prášky prednison . Může to nějak uškodit miminku . Děkuji za odpověď .
reagovat
re:Dotaz | Od: uLékaře.cz | 18.2.2016 09:09
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: