Tehotenské testy

Dobrý den je možné po čtyřech negativních testech ještě se bát že jsem tehotná ? Bohužel jsem měla minulí mesíc zpoždění o 22 dní a ted jsem to ještě nedostala děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bnyly dělané s odstupem cca 3-4 dní a správně, tak s největší pravděpodobností ne. Pokud máte neprav. menstruaci, bylo by vhodné navštívit gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: