Těhotenské testy v pokročilém stadiu těhotenství

Dobrý den, jsem v 9tt. Dnes ráno jsem si dělala (jen pro jistotu) těhotenský test a v testovací části mi vyšla jen slabounká čárka (test jsem opakovala, vždy vyšlo stejně - jde o GS Mamatest 10). Bála jsem se, že jde o zamlklý potrat. Proto jsem se vydala k doktorce, která ultrazvukem zjistila, že je vše v pořádku. Je možné, že tyto testy dávají špatný výsledek v pokročilém stadiu těhotenství? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,spíše se jedná o vadný test, ikdyž je to zvláštní. Pozitivní je test od 10, Vy máte nyní několik tisíc jednotek HCG.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: