Tehotenské testy

Dobrý den, psala jsem sem dotaz ohledně těhotenských tetsů, na email mi přišla údajně odpověď ale okénko bylo prázdné tak svůj dotaz položím znova. Bude to tři měsíce od nechráněného styku s přítelem. Nevím zda jsem v té době brala pilulky správně. Koupila jsem si Gs Mamatest a tam píší že se má dělat od prvního dne vynechané menstruace, ihned jsem si ho udělala a vyšek negativně. Za čas jsem si dělala další. Celkově jsem si testy dělala 4x a všechny 4 vyšly negativně. Menstruaci pravidelně dostávám jako vždy. Mám mít strach nebo testy ukazují správně? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že dostáváte pravidelně menstruaci, a těhotenské testy vycházejí negativně, můžete si být jistá, že nejste těhotná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: