Těhotenský test

Dobrý den, mám podezdření že jsem těhotná tak jsem si udělala těhotenský test. Vím že je to brzy, ale asi 10 den PO na testu se objevili dvě čárky a jedna byla hodně slabounká a mírně rozmazaná, ale byla vidět na první pohled. Pak jsem si dělala den na to digitální test a lékárnice mi řekla že ho mohu použít už pár dní PO ale v příbalovém letáku bylo že se má používat 4 dny před menstruací. Já mám dostat menstruaci cca za 9 dní. A tenhle digitální byl negativní. Je možné že jsem těhotná když na tom prvním byla patrná čárka? nebo musí být více viditelná? A už asi přes týden je mi nevolno až na zvracení. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i slabá čárka značí pozitivitu testu. Nejlépe bude navštívit gynekologa.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x